Aktuality

2023

11.12.2023

Na jaře se nám podařilo zavítat na pár závodů, klubovou výstavu a zkoušky v pasení. Mimo naše oblíbené výlety do hor a nějaké to cvičení na cvičáku jsme se dostali do kondice a trénovali na závody na koloběžce. Občas jsme se dostali také na trénink k ovečkám se záměrem zúčastnit se zkoušek. Součástí plánu bylo také zajet na klubovou výstavu...

Po delší době, kdy nebyly akce skrz covid a po loňském roce, který jsme strávili se štěňátky, jsme si zase trochu vyrazili. Podařilo se několik vícedenních výletů do skal, lesů a hor, kde jsme si užívali přírody a čas jen pro sebe.

Když nejsou aktuální příspěvky, není to tím, že by se nedělo nic...je to spíše tak, že se toho děje tolik, že na příspěvky nezbývá čas. 23.5.2022 jsme se museli rozloučit s naší Megí, se kterou bychom 30.7.2022 oslavili 16. narozeniny. Prošli jsme si tak nelehkým obdobím...Bolí to pořád...nicméně o týden později jsme slavili 1. narozeniny Áčkového...

Tak a je tu jaro a my zase oprášili naši koloběžku a rovnou se vydali na trénink mushing teamu Ostrava. Zopakovali jsme si zásady „zdravého“ tréninku a dozvěděli se další nové informace.

Čas letí jako bláznivý a z malých štěňátek už jsou pořádní puberťáci. V uplynulých měsících se nám podařilo všechny navštívit a vidět, jak jsou spokojení a jak vyrostli. Mají úžasné rodiny, které se spolu s nimi učí a jde jim to skvěle. Díky za Vaši skvělou péči.

S Bessie i Albou jsme se opět po nějaké době dostaly k tréninkům u oveček. S Bessie jsme trénovaly a zkusily zkoušku HWT, kterou se nám nepodařilo splnit. Utekly nám ovečky a kombinací našich chyb jsme nedokázaly zkoušku dokončit. Přesto jsme si to s Bess moc užily a o to víc jsme cítily, že jsme prostě spolu a jsme...

Uff...abych pravdu řekla, vybrat ty nejvhodnější majitelé z těch všech zájemců, byl pořádný oříšek. Věřím, že jsem vybrala ty nejlepší a štěňátka se budou mít moc dobře.

Osm týdnů uteklo jako voda... náš společný čas je u konce. Ale né tak úplně...doma zůstává Alba Lafijore, takže veselo rozhodně bude :) a klukům přejeme ve svých rodinách pohádkový život :).

Štěňátka rostou, a tak již nastal čas štěňátka naočkovat, očipovat a nechat zkontrolovat. Všichni jsou zdraví a v pořádku. Veterinu řádně prozkoumali a pak únavou padli. Štěňátka budou mít také nadstandardní genetická vyšetření. Ještě nás čeká vyšetření očí u očního specialisty.

© 2021 Chovatelská stanice Lafijore | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky